Appartment building against dark sky with one side colored in a purple and pink gradient

Om oss

Varför Covest?

Det finns en stor mängd attraktiva fastighetsprojekt som inte kan genomföras på grund av bristande finansiering samtidigt som stora mängder kapital söker attraktiva avkastningsnivåer. Ovanstående i kombination med en utbredd bostadsbrist ger oss slutsatsen att det finns problem med exempelvis dagens finansieringsmodeller.

Varför vi finns

glass building

Större investeringar

Vi ger investerare tillgång att delta i större investeringar än vad tillgängliga medel, kompetens eller tid annars skulle tillåta.

cars speedometer

Prestanda

Genom noggrant urval av listade projekt strävar vi alltid efter att leverera en högre avkastning på investeringen, jämfört med vilket relevant index som helst.

typing on keyboard

Investeringsbörs

Vi levererar ett högkvalitativt affärsflöde, kvalificering av affärscase, investeringscase, projektstöd och aktiehandel hantering.

Covest erbjuder en digital plattform för placeringar i svenska fastigheter.

Det är en ledande handelsplats för både större och mindre investerare och sparare, privatpersoner och företag som  –  tillsammans med Co-Properties  –   vill vara en aktiv aktör och fastighetsägare i den spännande branschens utveckling, som vill öppna för möjligheterna till god avkastning och framgångsrika försäljningsvinster.

Yellow appartment building

Byggd för att hjälpa smarta investerare att investera smartare

I en värld av fastighetsinvesteringar är avkastningen direkt kopplad till projektets storlek. Eftersom kostnaderna för ledning, administration och utveckling i stort sett är desamma oavsett projektstorlek, blir det större vinstmarginal på stora projekt jämfört med mindre. 

Covest finns för att tillåta investerare att “slå över sin viktklass” och ge fastighetsutvecklare en bredare tillgång till investeringskapital. Vi samlar dessa intressenter och tar bort de hinder som hindrar dem från att göra lönsamma affärer tillsammans.

narrow walkway
team holding hands

Gå med i framtidens fastighetsinvesteringar

Tillgången på utvecklingskapital är knuten till kostnaderna för att förvalta investeringen. Om dessa är för stora kan investeringar vara olämpliga, även om investerare skulle kunna tillhandahålla de nödvändiga medlen. 

Covest lösning är en digital plattform utformad för att överbrygga denna klyfta. Den tillhandahåller de verktyg som krävs för att skapa effektiva och kompatibla investeringskonsortium på ett ekonomiskt optimerat och administrativt genomförbart sätt genom att automatisera processer och integrera alla nödvändiga stödfunktioner, och låta intressenter handla aktier efter behag.

Vi förändrar hur du investerar i fastigheter

Covest täcker behoven hos både investerare och fastighetsutvecklare i en bekväm digital plattform. För fastighetsutvecklare innebär detta bred tillgång till finansiering genom en enda kontaktpunkt. För investerare är det möjligt att söka upp och investera i ärenden av alla slag och storlekar, och att helt eller delvis avsluta när som helst.

escalades

Operativt team

Lars Britse

CEO och sälj/marknad, tillträder april.

Efter ca 15 år i byggbranschen har Lars ett stort nätverk av fastighetsägare, exploatörer, byggherrar, entreprenörer, arkitekter mm. Lars har som representant för materialleverantör eller exploatör varit involverad i att förverkliga samhällsbyggnader, komersiella fastigheter och bostadshus. Lars har suttit med i flera projekt där fastigheter ska uppdateras och förbättra sina driftsnetton inför transaktioner.

Niklas Bodell

Ledamot

Arbetar idag i eget konsultbolag med kommunikation samt en rad utvecklingsprojekt i främst fastighetsbranschen, vilket medför ett omfattande nätverk i såväl Stockholm som övriga Sverige. Niklas har arbetat som kommunikations- och presschef på bland andra Aftonbladet, Schibsted, SPP samt Svenska Fotbollförbundet/Svenska Herrlandslaget. Dessutom arbetade han under två år på kommunikationsbyrå och med några av landets starkaste varumärken. Niklas är utbildad journalist samt vid Handelshögskolan/Sveriges Kommunikationsförenings Communication Executive Program.
Äger 4 miljoner aktier i Capital Icons AB.

Samarbetspartners

Advokater

Redovisning

Revisor

Digital byrå